Camping - Hvorfor?

2018-04-06

Idag når man høre ordet "Camping", så tænker folk straks matchende joggingsæt, pensionister og småbørns familier.

Men det er slet ikke tilfældet - Lang fra! Camping dækker over rigtig mange forskellige ting idag. Uanset om du bare engang årligt er på festival, eller om du er ude og vandre i bjergene med et lille en-mands telt, eller om dine forældre parkere den helt store autocamper i garagen - ja, så er det hele faktisk relateret til camping. 

Idag kan Camping så meget forskelligt, og er faktisk i min optik den bedste ferieform der findes, fordi den er så alsidig! 

Jeg vil prøve at forklare i dette oplæg hvad jeg mener med at camping er alsidig og hvorfor jeg ligefrem syntes det er den bedste måde at holde ferie på.   

 

Camping har så længe vi har kendt til det, typisk tiltrukket pensionister og småbørns familier. Fordi det er en billig og alsidig måde at kunne holde ferie på.

Pensionister nyder at køre til syden, og stille campingvognen der i nogle uger, eller også bruger de den typisk som et sommerhus, hvor den så står fast på en plads enten hele året, eller i sommerhalvåret. Børnefamilierne flytter sig typisk lidt mere rundt, mest af alt for børnenes skyld vil jeg tro. De søger hen mod pladser der er mere børnevenlige og flere faciliteter, såsom hoppepuder, legepladser og evt. poolområde.     

Når det kommer til det unge segment, både unge eller teenagere, så er Camping en rigtig god måde at holde ferie på. 

Camping er virkelig en god måde at møde nye mennesker på eller tage på tur med vennerne. Specielt til sommer hvor festivalerne løber af stablen, skal man jo alligevel på den ene eller den anden måde "campere". 

Men resten af tiden, udenfor festivalsæsonen er der også rigtige mange muligheder for at tage på camping og få noget fedt ud af det. Tag på en campingplads tæt på stranden og lav bål og drik øl ved strandenkanten, eller find en campingplads som er bedre egnet til unge.