Festivalsæsonen nærmere sig med hastige skridt! Og det er fedt!

2018-05-27

Alle ELSKER festival! og det står ikke til diskussion, dem som siger de ikke kan lide det, er dem som ikke har prøvet at være på afsted på en! Bum færdig - så fik vi det på det rene! 

Som de fleste nok ved, så nærmer sommeren sig med hastige skridt, og med sommeren kommer der sommerferie, sjovt nok, men det vigtigste for mange af os unge mennesker, er at sommerferie er lig med festival! 

Og mulighederne er (næsten) uendelige! Der er så mange forskellige festivaller rundt omkring i hele DK, både for unge og gamle, og dem som varer i 2 dage, til dem der varer en hel uge!

Hvis i vil se en oversigt over hvilke festivaller der bliver afholdt i løbet af sommeren, så tryk her.     

Uanset hvordan vi vender og drejer det, så gør det at være på festival, bare et eller andet ved os. Alle bliver mere glade, imødekommende og stemningen er bare i top! Med en halv lun bajer i hånden oppe på forreste række, når et af de bands man har glædet sig til spiller, eller bagerst siddende i sin campingstol, sammen med familien og drikke noget koldt og spiser noget junk, ja, så er det en fed oplevelse uanset hvad.

Mange sammenligner festival med et lille 2 personers telt, omringet af møg, uden bad og ordentligt mad. Men sådan er det langt fra! Som festivalgæst kan man efterhånden nærmest selv bestemme hvor luksuriøst man gerne vil have det. Man kan både komme i telt, camp-let, Campingvogn eller autocamper. Mange af festivalerne tilbyder også services som f.eks. præ-opslået telte, så alt står klar når man ankommer. De fleste festivaller idag har også bad og toilet faciliteter, så man ikke skal gå for meget på kompromis med de ting man har til hverdag, samt grillpladser og indkøbsmuligheder enten near by, eller på pladsen, så man kan lave sin egen mad. Derudover er der mange muligheder på selve festivalpladsen, både junkfood, men også "rigtigt mad".  

Derudover tilbyder, ihvertfald de store festivaller, typisk forskellige camps. Altså så man selv kan vælge hvilken type område man vil ligge i. Ment sådan at, vil man ligge i et familie venlig område, eller ungcamp område eller noget helt andet, så der er nok med valgmuligheder.         

Jeg er personligt selv fast gæst på Langelandsfestivalen, og har være det siden jeg var lille. Desværre kommer jeg nok ikke afsted i år, men håber det kan nå at ændre sig! Jeg vil meget gerne høre hvor i skal hen på festival i år? Smid en kommentar! :D