Hvad skal vi vælge?

2018-04-09

Ja, det er et super godt spørgsmål! Fordi det kommer helt an på hvem man er, og hvad man som person ville nyde mest.

Hvis man vælger at blive campist, på den ene eller den anden måde, så er mulighederne uendelige! Jeg vil i dette opslag prøve at dele de mest "Normale" kategorier op, så det bliver mere overskueligt.. Forhåbentligt ;)    

 

Idag findes der så mange muligheder indenfor hvilken type camping man er til, så det faktisk nærmest kan være uoverskueligt at finde ud af, hvad man tænker man bedst ville kunne lide. 

Mit bedste og vigtigste råd er nok at prøve sig frem! 

Den billigste form for camping, er helt klart med telt. Da telte kan købes ned til næsten ingen penge, og der ikke rigtig er nogle vedligeholdelse. De fleste vælger at investere i et nyt telt, hvis noget skulle gå i stykker. Telte kommer i næsten alle former for størrelser, farver, kvaliteter og om man ønsker med almindelige Aluminiums stænger eller og man hellere vil have luftstænger. Hvis man campere med telt er det selvfølgelig også lidt mere lavpraktisk. Det er nemt at have med, at slå op og kan stilles op de fleste steder. Det er bedst at bruge telt hvis man f.eks. elsker trekking eller andre former for outdoor aktiviteter, hvor minimal oppakning er bedst. 

Det næste meget nævneværdige er Camp-Let, hvis man øsnker mere komfort, til noget der stadig minder om menneskepenge, så er Camp-Let et rigtig godt valg. Camp-Let er en lukket trailer med en egenvægt på 250 kg. og totalvægt på 500 kg., hvilket gør at stort set alle biler må trække den. I en Camp-Let for man både 2 rigtige dobbeltsenge, køkken, strøm og kvaliteten af samme stof som det kendte brand Isabella laver deres fortelte af. Camp-Let er også ejet og produceret af Isabella. Hvis man ønsker at læse mere omkring Isabella og hvad deres produkter er lavet af, så tag et kig på deres hjemmeside www.isabella.net, hvor materialer bliver beskrevet.   

Campingvogn er nok det første ord der popper op i hovedet på os, når nogle siger ordet "Camping". Og det er med god grund! Idag bliver campingvogne lavet i stort set alle former for størrelser og bliver solgt i stort set alle prisklasser. Komfort og kvalitet er der også uendelige muligheder at vælge imellem. Se huskeliste til hvad man skal bruge, når man køber ny campingvogn her

Hvis i vælger at købe campingvogn, kan man gøre det på rigtig mange måder. Man kan købe ny vogn, eller brugtvogn, både hos private personer men også hos forhandlere. Hos forhandlerne kan man købe både nyt og brugt i mange forskellige prisklasser, eller lave nogle gode lån til meget lave renter, både med og uden udbetaling. Kig evt. forbi www.bije.dk, hvor jeg er ansat og kan stå inde for vores rigtig dygtige sælgere. 

Noget helt nyt fra Adria Caravans er et koncept de kalder Basis3, som er meningen at skulle trække unge og nye campister til. Basiskommer til at fungere på næsten samme måde som leasing. Man ligger en udbetaling, i dette tilfælde 9.995 kr., og betaler så derefter på månedlig basis og efter 3 år, kan man så aflevere vognen tilbage hvor forhandleren indfrier restgælden, eller man kan beholde vognen og fortsætte med månedlig afdrag eller evt. købe vognen fri til den aktuelle restgæld. Når man indgår en Basis3 aftale, vil man modtage en fabriksny & klargjort Adria campingvogn (Pt. 5 forskellige modeller at vælge imellem) og et Ventura Fortelt. (Som også bliver produceret af Isabella) Læs mere om Basis3 aftalen på www.basis3.dk.                 

Det sidste jeg vil nævne i dette lidt lange indlæg, er Autocamper.

Autocamper er endnu ikke så stort i DK, men er på vej opad, efter afgiftsnedsættelsen. Autocampere, er den lidt dyre form for løsning, men tilgengæld skal man heller ikke bekymre sig om at have noget på trækket af bilen, eller tage trailerkørekort. Autocamper har du bil og bolig i et køretøj, og kan fåes i rigtig mange forskellige typer og størrelser. De fleste vi har i DK kan køres på et helt almindeligt B kørekort. 

Mange der vælger autocamper, er typisk folk der gerne vil køre langt, f.eks. sydpå, eller folk der nyder nemheden og friheden ved at man kan bruge den som "almindelig" bil, altså parkere den alle steder, og overnatte hvor man lige lyster.