//REKLAME// Outdoor-Tosse eller bare Gadget-freak?

2018-08-10

Hello Guys! Long time - No see. 

Ja, overskriften siger lidt sig selv at dette indlæg tildels indeholder noget reklame, men også en masse fede gadgets som er rigtig gode at have med på camping. Uanset om du er ude og vandre hver weekend eller om du bare nyder nogle fede og brugbare gadgets til campingturen!  

Jeg har i samarbejde med Moalem Trading, udvalgt nogle produkter, som jeg syntes kunne være fede at vise jer. Og trust me, jeg viser kun de her ting, fordi jeg ved at jeg kan stå inde for kvaliteten! Jeg undskylder på forhånd, hvis jeg for skabt nogle nye behov! ;-)

Nu tænker i sikkert også, at det her bliver et langt og kedeligt indlæg med en masse ligegyldig produktviden. Men bare rolig, jeg skal nok lade vær med at nørde alt for meget med detaljerne!

Det første mærke jeg vil skrive lidt om er mærket "INSTAFIRE", og så tænker i nok "Hvad pokker er det?!".. Ja det er et form for optændingsgranulat, som er lavet af foodgrade paraffin voks og lavasten. Denne blanding gør at produktet både er vandafvisende, isolerende og brænder rigtigt varmt dog kontrollerbart. Det som jeg syntes er lidt sjovt ved dette produkt er at du faktisk kan slukke det med sig selv! I tænker nok jeg er skør, men i kan lige se min video jeg lavede til butikken, da vi begyndte at sælge det (Bijé Fritid & Camping)

Dette produkt kan man så bruge til at optænde bål med f.eks. og det kan bruges i ALT slags vejr - det er det som gør det så smart! 

Next up - Power Practical.

Power Practical specialisere sig i smarte technologiske løsninger til at tage med på tur. De producerer alt fra kraftige powerbanks, lommelygter, plasmalightere, lanterner og basecamp belysning. Men det produkt som jeg specielt godt kan lide er deres Luminoodle Basecamp - Som er en 6 meter lang slange/ledning med lys i. Man kan regulere lyset som man vil, i alle de farver du kan tænke til, Samt den er vandtæt. Man kan bruge Luminoodle Basecamp til stort set alt. Den kan sættes i stikkontakt eller 12 V stik (Cigaret tænderen) og kommer med en fjernbetjening til at styre lyset med. Sindssyg smart, god kvalitet og ekstrem holdbar og fleksibel!    

Næste ting, også fra Power Practical er deres Spakr serie. Som er en blanding af lighter, samt lommelygte. Spakr Mini er på størrelse med en Zippo Lighter og lades op via USB kabel. Skide smart :-D Hvor den "store" Spakr er på størrelse med en lommelygte. Samme koncept, kan bruges som både lighter, lommelygte og så også lanterne. Super smart produkt, man bare ikke kan leve uden! ;-)      

Sidste ting jeg vil vise i dette indlæg er et mærke der hedder "monkey mat". 

Monkey mat, er det perfekte tæppe til hvilken som helst anledning. Uanset om det er stranden, skoven, festival eller lign. Tæppet er vandtæt, har "vægte" i alle hjørner, der gør at det ikke blæser væk og smuds afvisende som gør at alt bare lige kan rystes af. Super smart! Tæppet vejer KUN 500 gr. og kan pakkes ned, så det nærmest intet fylder! 

Det var alt hvad jeg lige havde for denne gang! Næste gang går der ikke lige så længe før vi ses! ;-) 

Håber i nød at se lidt spændende produkter, og så syntes jeg i skulle hoppe ind forbi Moalem Trading's hjemmeside, linket ligger øverst i indlægget. Fordi der er meget mere hvor det kommer fra! 

Hav det godt - til vi ses igen! :-D